Big or small lies are lies ♥ 44

-Kommer din film komma på dvd?

-Troligen kommer den det,Jag hoppas det i alla fall

-Tack justin och Amber sa Interjuvaren och sen ger hon mej en kram och sen springer vi backstage.


 
Ambers perspektiv

Jag hade nu varit här i en vecka och det hade varit riktig kul jag hade fått vara med och kollat på många va justin konserter och vi hade umgås mycket med alfredo och alla dom så att jag hade verkligen kommit närmare dom.Idag var det tisdag och Taylor och seth hade kommit för att vara här ett tag.

-Älskling?

-Aa?

-Vad ska jag ha på mej till festen?

-Du kan ha den skjortan och ett par svarat byxor

-Tack

Justin och alla dom andra hade bestämt att dom skulle gå på en fest för att Taylor och seth har kommit hit.Jag har inte direkt bestämt mej och jag ska gå eller inte,Det känns som jag kommer att mest sitta på en stol och kolla på när dom dansar.

-Ska du följa med eller inte?

-Jag följer nog med,Jag har inget för mej ändå

-Bra

Jag öppnade min gaderob och kollade efter något jag kunde ha på mej,Jag kollade runt lite och sedan bestämde jag mej att ta en kort lila klänning som nästa gick ner låren.Jag tog på mej ett halsband som var ganska lång.Jag sminkade mej ganska enkelt och sedan tog jag på mej mina skor och bestämde mej för att ringa justin som var i seth och taylors rum.

-Heeyy

-Hejj bieber jag är klar

-Bra,Kom till seth och taylor’s rum för vi alla sitter här.Kommer du ihåg?rummet längst bort.Men vi ska ut nu så du kommer nog att se oss

-Bra

Jag la på och sedan tog jag på mej mina klackskor och sedan började jag gå mot den långa korridoren.Jag stänger dörren och kollar bort mot taylor och seth rum och ser att dom står där ute och är påväg hit.När justin såg mej blev hans ögon stora och hans mun öppnades och sedan när han kommer närmare kramar han mej.

-Wow jag trodde inte att du kunde bli vackrare men jag hade visst fel

När vi kom till festen var det redan i full gång,Vi han knapp in innan alla var bort och stod vid dansgolvet med ett glas i handen.Jag satte mej ner på en av stolarna med ett glas cola i handen,Jag var inte direkt sugen på Öl eller Cider så det fick bli cola.När det hade gått ett tag kom justin och frågade om jag ville vara med och dansa mej jag nickade bara nej,Jag såg verkligen att justin hade druckit en hel del.Efter ett tag bestämde jag mej för att gå till Justin och alla dom andra.

-Heejj sa justin lite flummrigt

-Heejj

-Ehh vi ska gå och stätta oss lite nu så du kan gå tillbaka till din plats

Alla gick tillbaka och satte oss vid bordet,Alla var ganska fulla förutom jag och alla hade en öl i handen förutom jag som hade cola.Jag tror att jag var den ända som var nykter på denna festen.

Jag gillar verkligen inte när justin är full han är så tyken och tiden på en och han beter sej som ett svin rent ut sagt.

-Eyy amber hämta en till öl ropar han lite på mej även om jag sitter precis brevid han.

-Nej det kan du göra själv

-Va fan amber hämta en öl åt mej

-Du beter dej som ett riktigt svin när du är full du vet det va?

-Nää sa han och låter nästan som en 3 åring

Jag ställer mej och går ut från festen och börjar gå hem eftersom det inte vara jätte långt att gå hem.Jag hör andetag precis bakom mej så jag vänder mej om och ser att justin står där

-Varför gick du?

-För att du beter dej som ett jävla svin

-Va fan är ditt problem skriker han

Jag känner hur en tår rinner ner för kinden,Justin brukar aldrig skrika på mej.

Jag börjar gå fortare och fortare men justin hänger med i mitt tempo.Jag tar av mej mina skor och börjar springa.Jag vänder mej om flera gånger och jag ser att justin inte springer mer utan att han börjar gå tillbaka till festen.Jag torkar bort några tårar med handen men det bara kom fler.Jag kollar ner i marken medans jag går upp för trappan,Precis när jag ska svänga vid ena hönet krockar jag med någon .Jag kollar upp och ser att pattie står där.Jag tittar snabbt upp men kollar sedan ner igen för att inte visa att jag gråter.

 -Men gumman vad har hänt?

-Din son beter sej verkligen som ett svin när han är full sa jag och springer upp för trapporna och sedan in på hotel rummet.Jag orkar inte ta av mej mina kläder och smink så att jag lägger mej med smink och allt på.Jag känner hur mina ögon blir tyngre och sedan somnar jag.Jag vaknar nästa morgon av att dörren slås igen.Jag tittar upp och ser att justin står där med ett leende.Jag gör inget utan bara kollar på han med en bitchblick.

-Hejj gumman

Jag drar täcket över huvudet och några sek känner jag att någon sätter sej vid min sida och tar tag i täcket och försöker att ta bort det men jag håller för hårt för att justin skulle få bort det.

-Älskling förlåt för igår

Jag svarar inget utan att kolla på justin ställer jag mej upp och tar på mej en annan tröja och ett par shorts.Jag tar på mej mina flippflopp och sedan börjar jag gå mot frukosten.

-Amber vänta jag kommer sa justin

Jag ignorerar det bara och fortsätter att gå.Jag hör hur justin kommer närmare och bara några sek efter det är han vid min sida.Jag tar mej en macka och sätter mej vid andra sidan av bordet så att jag satt så lång ifrån han som möjligt,Just nu ville jag inte se han.

-Någon som är sur från igår hör jag alfredo viska till justin

-Aa viskar han tillbaka

När jag var klar gick jag från bordet,Jag bryde mej inte om justin och dom var klara jag vill helst inte se dom.Jag la min talrik vid disken och sedan börjar jag gå.

-Hej amber sa scooter precis vid ingången till frukosten. Han kollar lite snabbt på mej och sedan på justin och sedan ger han en undrade blick.

-heejj

Justins prerspektiv

När amber gick ifrån bordet fick jag verkligen skuldskänslor.Jag ställer mej upp och sedan springer jag upp för trappan.Jag springer fram till amber som är i mitten av korridoren.

-amber snälla lyssna på mej innan du går iväg

Hon stannar upp och kollar mej djupt i ögonen och ser att hon verkligen var sårad för det som hände igår

-Jag är ledsen för igår,Men jag ville bara ha lite kul med mina bästa vänner som jag inte träffat på ett tag

-Så det var kul att såra mej?

-Nej absolut inte men

- men vad?

Jag känner mej plötsligt iakttagen så jag kollar bak och ser att Seth,Taylor,Marc,Jacob,Alfredo,Lucas står där och det verkar som dom har stått där hela tiden.

-Snälla amb jag älskar dej mest av allt kan vi inte snälla glömma allt som hände igår

-Justin tror du helt ärligt att det bara gå och glömma saker bara för att du vill ha en chans till.

Hon tittar mej snabbt i ögonen och sedan börjar hon springa mot ut gången där alfredo och alla dom står.Jag börjar springa mot korridoren.

-Men ta henne då sa jag och kollar på alfredo

 Alla börjar springa efter henne och tillslut när vi hade kommit ut på gatan tog hon snabbt sin bil och börjar köra.Jag tar snabbt upp mina nycklar och sedan hoppar jag in i bilen.Vi följer den bil amber som verkar åka till flygplatsen.När vi ser flygplatsen på höger sidan stoppas vi den störa kön som väntar på att det ska bli grönt ljus.

-Kom igen då sa jag och slår på ratten.

När det blir grönt ljus kör alla bilar och vi kör in på parkeringen.Jag hoppar snabbt ut i bilen och börjar springa till ingången för att jag vet om jag låter henne gå kanske detta är slutet.

Jag ser hur amber står nästan längst fram i kön för att gå in till sin flygplats.

-Amb ropar jag

Hon gör inget utan bara kollar bak och sedan fortätter hon att gå fram i kön.Jag springer fram till ’’micken’’ där man kan ropa ut om flygen mm.

-Snälla kan jag få låna denna?

-Nej den får inte lånas ut

-Men snälla det är en tjej som kommer att gå på ett flyg och om jag låter henne gå kommer jag aldrig tillbaka.Jag kan ge den vad som helst pengar?konsertbiljetter

Jag tar av mej min luva och hon ser att det är jag justin bieber.

-Här sa hon och ger mej micken.

-Tack

Jag sätter på mej micken och börjar sedan prata.

-Lystring det är en tjej som ska på ett flygt tillbaka till Kanada och om jag låter henne gå kommer jag aldrig tillbaka så snälla amb åk inte jag vill verkligen inte förlora något som jag verkligen älskar.Men om du verkligen vill åka så får du det jag fattar om du hatar mej men glöm aldrig att jag älskar dej

Jag stänger av micken och sedan går ner för att kolla om amber åkt med flyget.Jag ser hur hon ger biljetten till kassan och sedan går in.Jag hade förlorat henne.Jag går långsamt tillbaka till dom andra som sitter på en bänk.

-Hur gick det?

-Hon åkte med flyget

Jag kollar runt och ser att det nästan är tomt.En tår faller snabbt ner för min kind jag torkar bort den med min tröja.

-JUSTIN hör jag något ropa

Jag suckar tungt jag ville inte prata med fans just nu,Jag vänder mej om och där står hon,Tjejen som jag älskar mest av allt.Hon släpper sin väska och sedan börjar hon springa imot mej.Vi möts i mitten med en kram.

-Åkte du aldrig?

-Jag tänkte det men jag kunde inte,Jag kan inte lämna någon jag älskarKommentarer
Postat av: johanna

bra kapitel :)

2011-10-07 @ 17:03:20
URL: http://bieberword.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0