Me and you forever 1

Du heter Ashley och har precis fyllt 16 så du går i 9 , du ska precis fytta från din mamma och pappa och bo hos din Mormor och Morfar som bor i Atlanta,för att dina föräldrar bråkade och du orkade inte med allt så du flyttade. Du har en bästa vän som heter Selena som bor i New york det var där du borde förut.


Jag tror jag skulle dö av nervoustet jag hade aldrig bytt skola jag har alltid gått på samma skola, men jag var tvungen jag orkade inte med att mamma och pappa skafsade hela tiden. Jag gick till busshåll platsen som låg 20 meter bort. När jag kom fram till busshåll platsen stirrade många men jag tittade mest ner i marken. När 5 minuter hade gått kom bussen jag stämplade mitt kort och satte mig på en ledig plats. Många tjejer skrek och sa något om Justin Bieber gick i våran skola men brydde mig inte om. Jag klev av bussen och gick till rekorn och gav henne pappret och jag fick nyckel och böcker som jag behövde.6B...7B....8B...9B där var det jag skulle börja. En lärare kom och öppnade och alla gick in.
-Hej, det är jag som är Ashley.
-Hej Ashley, roligt att ha dig här jag ar Thomas.
-Lystring allihopa detta är Ashley och ska börja i eran klass. Jag tittade runt på alla nya klasskamrater, jag stannade på en kille som såg bekant ut, det var Justin Bieber då var trots allt det sant men skulle inte han konsert ?
-Ashley? Ashley?
-Eeh ah.
- Du kan sitta brevid Justin.
Gud vad pinsamt jag hade gjort bort mig helt första dagen.Jag gick till min plats brevid Justin. Justin kollade på mig ibland men jag brydde mig inte.
Justins perspektiv
Den nya tjejen Ashley var riktigt söt och snygg ME LIKE! När matte lektionen var slut gick jag och lämnade mina böcker och gick sen till Ryan som satt och pratade om fotboll och Chaz satt tryckte i sig en chokladkaka inte direkt ovanligt haha.
- Hej töntar.
Både Chaz och Ryan tittade bort och kollade vem jag menade men visste att det var dem jag menade.
-Vad tycker du om den nya tjejen inte dum va?
-Jo hon är la söt
-Ljug inte, jag ser allt att du kollar in henne på lektionen.
-Va jag sa jag och försökte se okyldig ut.
-Du är sämst på att ljuga Justin.
- Ska vi göra ett vad Justin ?
-Vadå för något vad?
-Om du blir ihop med Ashley på  2 veckor då får du 20 dollar men om du inte blir det får jag 20 dollar, Utmanar du mig Bieber.
-Emmh... Okej sa jag och skakade Ryans hand.
Efter 5 minuter kom våran lärare Sofie, jag gick till min plats och Ashley satt redan där hon var värkligen snygg.
-Hej Ashley, jag är Justin.
- Hej,jo tack det vet jag.
-Jag vill inte vara på men jag tycker att du värkar som en undebar tjej, så jag undrar och om du typ.... vill gå ut med mig som en dejt ?
- Gärna, när ?
-Idag, jag kommer och hämtar dig klockan sju?
-Visst det blir bra.
Dagen gick snabbt efter och jag och Ashley pratade lite och lärde känna varandra. När vi slutade gick jag till min Range Rover. Jag körde hem till mig och gick upp till mitt rum och började med läxor. Jag hade flyttat hit för en vecka sedan så jag var också ny på skolan. När jag var klar med läxorna loggade jag in på twitter, jag kollade några fans och följde dem jag skrev också ett tweet ''Date today guess how''  Jag fick direkt många tweet från fans som undrade vem det var men jag tweetade tillbaka ''I Know your curious but I can't say #loveyouall'' Jag gick in i duschen och tvålade in mig och skölde av kroppen och torkade mig sen, jag tog på mig en skorta och ett par mörkblå jeans och parfym. När jag var klar gick jag och tog på mig ett par lila sneakers och gick sedan ut och startade bilen och körde mot Ashleys addres som jag fick. Ashley stog redan utanför hon hade på sig en lila klänning och ett par svarta tights hon var värkligen ur snygg och det menar jag.
- Hej shawty.
-Hej snygging.
Jag körde mot stranden där Ryan hade gjort iordning. När vi kom fram satte vi oss på filten.
-Åhh vad fint du har gjort Justin.
- Tack allt för dig Shawty.
Vi åt och pratade och lärde känna varandra lite bättre, Ashley var jätte söt och snäll och nu hade jag börjat gilla henne på riktigt inte för vadet med Ryan.
- Ashley.
-Ja Justin.
-Jag skulle vilja göra en sak på dig. Jag böjde mig fram och det gjorde hon med och våra läppar möttes.
Ashleys perspektiv
Kyssen var perfekt, Jag ångrar inte att jag gick ut med Justin han är inte som jag trode.Jag är ingen ''Bieliber'' direkt så jag vet inte allt om Justin.Jag såg Justin som en vanlig kille som går i skolan dejtar precis som en vanlig kille, jag tycker synd om honom som aldrig får ett privatliv. Jag tror att jag har blivit kär i Justin drew bieber.

 Komentera vad ni tycker Puss// Julia :D

RSS 2.0